صنعت نساجی شامل مراحل تولید الیاف و تبدیل الیاف به نخ و همچنین تبدیل نخ به پارچه و فرایندهای تکمیلی انجام شده بر روی پارچه مانند رنگرزی و چاپ میشود. صنعت نساجی در ابتدا تنها محدود به تولید نخ بود ولی امروزه همه انواع پوشاک و منسوجات را شامل می شود.
صنعت نساجی از کهنترین صنایع محسوب میشود صنعت نساجی یکی از نیازهای اولیه انسان نیاز به پوشاک را تامین می کند. نشانههایی از آن در دوران پارینهسنگی پیدا شدهاست.
صنعت نساجی در جریان انقلاب صنعتی رشد چشمگیری داشت.
دستگاه ریسندگی در صنعت نساجی مورد استفاده قرار می گیرد. با هوشمندتر شدن کارخانه ها و با استفاده از فن آوری های پیشرفته، بسیاری از فرآیندهای تولیدی و تدارکاتی مستقل کاملا با یکدیگر ادغام می شوند.
صنایع نساجی و پوشاک باید از الگوهای جدید آگاهی داشته باشند.تبدیل شدن به یک کارخانه هوشمند یکی از راه های تأمین نیاز مشتری در نتیجه شرایط بسیار متغیر بازار خواهد بود.
به این طریق صنعت نساجی می تواند مشکلات ساختاری خود را که ناشی از استفاده شدید از نیروی کار، هزینه های انرژی و عدم قطعیت بازار است، حل کند.
ایجاد صنعتی سازی جدید باعث می شود تا تولید شدیدا رقابتی شود و الگوی سنتی با یک الگوی در حال ظهور جایگزین گردد که می توان آن را ادغام زنجیره صنعتی نامید.
تغییر در فن آوری ها و نیروی کار، محرک های اصلی تحول در صنعت محسوب می شوند. ماشین آلات مدرن نیاز به نیروی کار ماهری دارند که این نیروی کار باید از دانش لازم در این زمینه برخوردار باشد.
تمام این دستگاه ها در صنعت نساجی نیاز به Lubrication یا همان روغن کاری دارند که در عملکرد بهتر دستگاه ها تاثیر گذار باشد.
برای دریافت مشاوره رایگان و خرید روغن مناسب صنایع نساجی میتوانید با شرکت بازرگانی رجال تماس بگیرید و از راهنمایی و تجربه ای مشاورین این شرکت بهره ببرید.