سودای صعود در بازار روانکارها
سودای صعود در بازار روانکارها
فوریه 20, 2021
انواع مواد افزودنی موجود در روغن موتور
انواع مواد افزودنی موجود در روغن موتور
مارس 3, 2021

انواع روغن صنعتی

انواع روغن صنعتی

انواع روغن صنعتی

انواع روغن صنعتی

شناخت انواع روغن های صنعتی

روغن صنعتی به طیف وسیعی از محصولات صنعتی که شامل انواع روانکارها است اطلاق می شود و به طور کلی روغن صنعتی به انواعی از روغن که مصارف صنعتی دارند گفته می شود که بر حسب کاربردشان خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوتی دارند. این مقاله به معرفی انواع روغن های صنعتی می پردازد.

روغن دنده های صنعتی

روغن و روانکارهای مخصوص جعبه دنده های صنعتی با خاصیت کاهش دهندگی اثر فشار(EP) جهت استفاده در جعبه دنده انواع دستگاه های صنعتی فولاد، سیمان، لاستیک، کاغذ و صنایع نیروگاهی استفاده می شود.

روغن ترانسفورمر

دارای پایه معدنی با خاصیت عایق الکتریکی بوده و در ترانسفورمرهای پر قدرت موجب تسهیل عملیات روانکاری، پایداری حرارتی ایده آل، ضد اکسیداسیون و فاقد گوگرد خورنده، خنک کننده، جذب گازهای تشکیل شده در اثر تخلیه الکتریکی، ولتاژ شکست بالا، طول عمر بالا و … می باشد.

روغن های توربین

یک نوع روغن صنعتی است که خواص روانکاری ایده آل در توربین های گاز، آب و بخار دارای خاصیت جدا پذیری عالی هوا از روغن و آب از روغن را دارد.

روغن های عملیات ماشین کاری و برشکاری (روغن حل شونده)

این روغن ها با خواص نظیر حل شوندگی کامل در آب، ضد سایش، ضد زنگ زدگی، ضد خوردگی، ضد باکتری بوده و به راحتی با آب تشکیل محلول شیری رنگ داده و علاوه بر روان کاری مطلوب موجب خنک کردن سطوح نیز می گردد، که در عملیات مختلف ماشین کاری، سوراخکاری ، مته کاری، برشکاری، تراشکاری، فرز کاری و … کاربرد فرآوان دارند.

روغن گردشی و هیدرولیک

این روغن ها با پایداری حرارتی عالی جهت ماشین آلات صنعتی دارای سیستم های گردشی و هیدرولیکی، یاتاقان ها، چرخ زنجیرها، سیستم های دنده بسته، موتور پمپ های الکتریکی، پرس های سبک و سنگین، ماشین آلات نساجی و هرگونه ابزار که به روغن های گردشی R&O (ضد زنگ و ضد اکسیداسیون) نیازمندند.

روغن های صنایع نساجی

این محصولات با خواص روانکاری و خنک کنندگی از ایجاد الکتریسیته ساکن در ماشین آلات صنایع نساجی پیشگیری نموده و در روانکاری سوزن در ماشین های گردباف و دوخت اتوماتیک، کشش الیاف و تولید منسوجات کاربرد فراوان داشته و قابلیت شستشو پذیری بسیار مطلوب با آب داشته و بدون هیچ گونه لکی بر روی پارچه های پنبه ای و مصنوعی عملیات دوخت را میسر می نماید.

روغن های کمپرسور

این محصولات با خواص نظیر، مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون،ضد زنگ زدگی،ضد خورندگی، ضد سایش، کاهش دهنده اثر فشار(EP) با شاخص گرانروی بالا و خاصیت چسبندگی در انواع سیلندرهای پیستونی رفت و برگشتی،کمپرسورهای رفت و برگشتی و تجهیزات پنوماتیکی سرعت بالا و کمپرسورهای برودتی به صورت ایده آل عمل می نمایند.

روغن دیزل ژنراتور: این محصول با خاصیت روان کاری و خنک کاری عالی جهت دیزل ژنراتورهای صنعتی و موتورهای دیزلی سبک ایده آل است.

روغن های چند منظوره ماشین آلات کشاورزی و سنگین

این محصولات با خواص پایداری عالی، ضد سایش، ضد زنگ و خوردگی و با شاخص گرانروی بالا و نقطه ریزش پایین به عنوان روغن موتور هیدرولیک و روغن جعبه دنده انواع تراکتور،کمباین و سایر ماشین آلات کشاورزی و راه سازی و ماشین آلات معدنی مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن های محافظ

این محصولات با خاصیت محافظت از قطعات فلزی و سطوح داخلی موتور های بنزینی و دیزلی در حمل و نقل های دریایی مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن های انتقال حرارت

این محصولات با خاصیت های ضدخوردگی و زنگ زدگی و پایداری عالی جهت عملیات انتقال حرارت، شستشو سیستم های انتقال حرارت، آبکاری و عملیات حرارتی سرد و گرم فلزات کاربرد بسیار دارند.

روغن صنعتی چیست ؟

روان کننده ها هزاران سال است که مورد استفاده قرار می گیرند. صابون های کلسیم در محور ارابه های مربوط به سال 1400 قبل از میلاد شناسایی شده اند . در زمان اهرام سنگی، بر روی سنگ ها روغت می ریختند تا بتوانند به به راحتی انها را انتقال دهند . در دوره ی دوم، روان کننده ها بر پایه ی روغن های کلزا و روغن های حیوانی بنا شده بود. رشد روغن صنعتی در انقلاب صنعتی با استفاده از ماشین آلات مبتنی بر فلز، سرعت بیشتری کسب کرد . با تکیه بر روغنهای صنعتی نیاز اینگونه ماشین ها برای دستیابی به موفقیت با توسعه تقطیر خلاء نفت، پیشرفت قابل چشمگیری داشته است . این فناوری امکان تصفیه مواد غیر فرآورده، که در بسیاری از روان کننده های رایج وجود دارد فراهم شده است .

کاربرد روغن های صنعتی

روغن های صنعتی علاوه بر اینکه برای ماشین آلات صنعتی بزرگ و چرخ دنده ها استفاده میشود، برای بسیاری از اهداف دیگر مورد استفاده قرار میگیرد. موارد دیگری مانند روغن های چربی در محصولات و جلوگیری از چسبیدن مواد اولیه ی تولیدات صنعتی بسیار مورد مصرف قرار میگیرد همچنین کاربرد دیگر آن را میتوان به کاربردهای زیستی انسان، مرتبط ساخت که عمدتا برای کاهش اصطکاک و کمک به عملکرد بهتر و کارآمد یک مکانیزم استفاده می شود. شما با خرید روغن های صنعتی میتوانید با قیمت یک کالا به چندین منظور دست پیدا کنید و با توجه به قیمت روغن های صنعتی نسبت به سایر قیمت ها با توجه به کیفیت و کارایی که دارند میتواند مورد استقبال همگان قرار بگیرد .

برای دریافت مشاوره رایگان و خرید انواع روغن صنعتی مناسب میتوانید با شرکت بازرگانی رجال تماس بگیرید و از راهنمایی و تجربه ای مشاورین این شرکت بهره ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *