موارد و اهمیت تست روغن هیدرولیک

روغن دنده برای خودرو
چرا کنترل روغن دنده برای خودرو شما مهم است؟
جولای 1, 2022
سرریز روغن انتقال حرارت
خطرات ناشی از نشت احتمالی روغن حرارتی وسریز نمودن این روغن
جولای 24, 2022

موارد و اهمیت تست روغن هیدرولیک

تست روغن هیدرولیک

تست روغن هیدرولیک

موارد و اهمیت تست روغن هیدرولیک

 

تجهیزات هیدرولیک یک وسیله رایج انتقال قدرت و کنترل است. به طور کلی اعتقاد بر این است که 80 درصد از خرابی تجهیزات هیدرولیک ناشی از مشکلات روغن هیدرولیک است. با توجه به پارامترهای طراحی، شرایط عملیاتی و محیط سیستم هیدرولیک، روغن هیدرولیک لازم است که ویسکوزیته-دما، روانکاری، پایداری، ضد امولسیون شدن و سازگاری با مواد آب بندی خوبی داشته باشد.

به طور کلی، موارد زیر برای روغن هیدرولیک آزمایش می شوند:

 

* 1-5 موارد موارد آزمایش اولیه هستند

 

  1. ویسکوزیته سینماتیکی

روش تست: GB/T 265، GB/T 11137، ASTM D7279. اهمیت تشخیص: مبنای اصلی برای انتخاب روغن روان کننده برای تجهیزات. مبنای مهم برای قضاوت در مورد وضعیت روانکاری تجهیزات و تعیین اینکه آیا روغن را تغییر دهید یا خیر. یک نشانگر هشدار مهم برای خراب شدن روغن.

 

  1. ارزش اسیدی

روش تست: GB/T 7304، ASTM D664. اهمیت تشخیص: می تواند میزان و مصرف افزودنی های اسید روغن را منعکس کند و درجه اکسیداسیون و زوال روغن را مشخص کند.

 

  1. رطوبت

روش تست: GB/T 260، ASTM D6304. اهمیت تشخیص: آب باعث امولسیون شدن روغن، زوال اکسیداتیو و ترویج هیدرولیز مواد افزودنی می شود. آب بیش از حد به طور جدی بر اثر روانکاری تجهیزات تأثیر می گذارد.

 

  1. تحلیل عنصری طیفی

روش آزمایش: ASTM D5185, GB/T 17476. اهمیت تشخیص: ترکیب و محتوای عناصر سایش را بدست آورید و سپس قطعات احتمالی ذرات ساینده و درجه سایش آنها را تعیین کنید. با به دست آوردن ترکیب و محتوای مواد افزودنی و عناصر آلاینده، می توانید میزان تخریب روغن و منابع آلودگی احتمالی را تعیین کنید. روند سایش را می توان اندازه گیری کرد تجزیه و تحلیل و ارزیابی وضعیت سایش تجهیزات

 

  1. درجه آلودگی

روش تست: SAE AS4059، NAS1638، ISO4406. اهمیت تشخیص: بر سایش مکانیکی و آلودگی روغن نظارت کنید، روغن را به موقع تصفیه کنید و روغن را تمیز نگه دارید، که می تواند به طور موثر قابلیت اطمینان عملیات تجهیزات را بهبود بخشد.

 

تست روغن هیدرولیک

تست روغن هیدرولیک

  1. شاخص ویسکوزیته

روش تست: GB/T 1995. اهمیت تشخیص: این یک شاخص کمی است که عملکرد ویسکوزیته-دما روغن روانکاری را نشان می‌دهد که برای استفاده و انتخاب روغن روان‌کار اهمیت زیادی دارد.

 

  1. باز شدن نقطه اشتعال

روش تست: GB/T 3536. اهمیت تشخیص: شاخص ارزیابی عملکرد ایمنی روغن.

 

  1. قابلیت تفکیک آب

روش تست: GB/T 7305. اهمیت تشخیص: شاخص عملکرد امولسیوناسیون روغن در تماس با آب را ارزیابی کنید. توانایی جداسازی سریع روغن و آب را منعکس می کند.

 

  1. تجزیه و تحلیل سایش فرووگرافی

روش آزمایش: SH/T 0573. اهمیت تشخیص: از طریق مشاهده کیفی و کمی شکل، اندازه، ترکیب و توزیع اندازه ذرات ذرات ساینده، اطلاعات مهمی در مورد وضعیت کار جفت‌های اصطکاک و سیستم‌های روان‌کاری به دست می‌آید.

 

  1. مقدار انتشار هوا

روش آزمایش: ASTM D3427، SH/T 0308. اهمیت تشخیص: توانایی روغن روان کننده برای جداسازی هوای غبار را ارزیابی کنید.

 

  1. نقطه ریزش

روش تست: GB/T 3535، ASTM D97. اهمیت تشخیص: این یک شاخص مهم است که عملکرد دمای پایین فرآورده های نفتی را منعکس می کند. روغن هیدرولیک با نقطه ریزش بالا در دمای پایین قابل استفاده نیست.

 

  1. خوردگی ورق های مس

روش تست: GB/T 5096، ASTM D130. اهمیت تشخیص: شاخص ارزیابی عملکرد خوردگی روغن.

 

  1. حداکثر بار غیر گیر

روش تست: GB/T 3142. اهمیت تشخیص: از روش چهار توپی برای تعیین حداکثر بار فرآورده های نفتی در شرایط مشخص شده بدون چسبندگی و شاخص ارزیابی استحکام فیلم روغن فرآورده های نفتی استفاده می شود.

روغن دنده برای خودرو

تست روغن هیدرولیک

  1. خوردگی فاز مایع

روش تست: GB/T 11143، ASTM D665. اهمیت تشخیص: نفوذ آب در سیستم هیدرولیک در حین کار، یک شاخص ارزیابی زنگ زدگی در سطح قطعات و یک شاخص مهم برای انتخاب روغن هیدرولیک ایجاد می کند.

 

  1. خواص کف

روش تست: GB/T 12579، ASTM D892. اهمیت تشخیص: شاخص ارزیابی تمایل کف کردن روغن و پایداری کف. کف تولید شده در روغن در حین کارکرد تجهیزات باعث سطح کاذب روغن، روانکاری ضعیف و تسریع اکسیداسیون روغن می شود. روغن هیدرولیک باید خاصیت ضد کف خوبی داشته باشد.

 

  1. قطر نقطه سایش

روش آزمایش: SH/T 0189. اهمیت تشخیص: روش چهار توپی برای ارزیابی عملکرد ضد سایش روغن از طریق قطر اسکار سایش روی سطح توپ فولادی استفاده می‌شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *